Latest From Twitter

10 Twitter yang bagus kita Follow.

Monday, March 2, 2009

Untuk apa Anda join Twitter..bisnis atau network?

Aku join Twitter untuk network dan berkongsi ilmu ..next mungkin untuk bisnis. Apabila kita mula join Twitter memang axcited tapi kalau tak ada follower pun tak menarik...tak kan nak berkomunikasi sendiri. Next ...apa selalu yang kita akan lakukan adalah mula follow geng-geng twitter yang lain. Bila kita follow baru ada follower.

Antara 10 Twitter yang kita mesti follow adalah seperti di bawah. Setiap orang mempunyai kelebihan dan kepakarannya.

   1. Guy Kawasaki: @guykawasaki - Twitter Bio Online magazine editor.
   2. Jeff Pulver: @jeffpulver - Twitter Bio Technology Anthropologist”; Entrepreneur; Investor; speaker, Living in Social Media.
   3. Chris Brogan: @chrisbrogan - Twitter Bio Social media type, emerging enterprise tech space.
   4. Liz Strauss: @lizstrauss - Twitter Bio Social Web Strategist - I show businesses & universities how to choose and use social media tools to make business growth faster and easier.
   5. Jim Long: @newmediajim - Twitter Bio New media soul trapped in an old media body.
   6. Brian Solis: @briansolis - Twitter Bio http://en.wikipedia.org/wiki/Brian_Solis
   7. Laura Fitton: @Pistachio - Twitter Bio Much excitement and geekiness about where this all leads.
   8. Steve Rubel: @steverubel - Twitter Bio (from website) Exploring how emerging technologies are revolutionizing marketing communications.
   9. Robert Scoble: @scobleizer - Twitter Bio Tech geek blogger @ http://scobleizer.com.
  10. Gary Vaynerchuk: @garyvee - Twitter Bio I do this: http://tv.winelibrary.com and I care about this: The health and happiness of my Family and Friends.

Tapi ni sebagai cadangan sahaja...Anda boleh buat pilihan sendiri berdasar minat dan network yang Anda ingin bina.

Related Posts by Categories



Widget by Hoctro | Jack Book

0 comments:

Followers

Our Blogger Templates

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP